Vásárlás és Szállítás

 

A vásárlás menete

Vásárláshoz előbb kérem regisztráljon, jelentkezzen be, válassza ki az Önnek tetsző modellt, mennyiséget, színt és tegye a KOSÁR-ba, majd nyomja meg a "MEGRENDELEM" gombot, válassza ki a szállítási módot, ahogyan szeretné megkapni a terméket. Ha befejezte a "vásárlást" tekintse meg, hogy jó adatokat adott meg, és véglegesítés után pár nappal kézhez kapja a kiválasztott terméket.

Cégünk egyéni vásárlókat és kereskedőket is egyaránt kiszolgál. A webáruházban bruttó árak vannak feltüntetve. Ha Ön kereskedő, viszonteladó webáruházunkban való regisztráció után,  nagykeráron vásárolhat.

Házhoz szállítás

A webáruházban megrendelt termékek a házhozszállítását a DPD futárszolgálat végzi, mely a leadott megrendelés visszaigazolásától számított három munkanapon belül kerül kiszállításra.  Ahhoz hogy kézhez kapja az árut, kérem  szíveskedjen megadni egy telefonszámot, ahol napközben a futárszolgálat munkatársa fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. Ha esetleg nem sikerül a kiszállítás, a futárszolgálat írásbeli értesítőt hagy a címen a másnapi megkereséssel. Háromszori megkeresés után az árut visszaszállítják, ha nem sikerül kikézbesíteni. A kiszállítás hétköznap: 8.00 – 17.00 óra között történik.

Szállítás díj: 25.000 Ft-ig egyszeri megrendelés esetén 1.500 Ft/megrendelés (csomagolási költséget a szállítási díj tartalmazza), e felett ingyen szállítjuk ki Önnek a terméket.

Fizetési módokA csomag átvételekor készpénzzel.

Személyes átvétel

Lehetőség van személyesen is átvenni a terméket a telephelyünkön.

1184 Budapest Üllői út 288

Ebben az esetben a megrendelés elküldésekor írja be, hogy mikor tudna eljönni személyesen. Ezután munkatársunk fel fogja hívni Önt időpont egyeztetés céljából

Ha bármilyen kérdése van, kérem forduljon hozzánk bizalommal.

Jó vásárlást

 

Absolut Bag kft.